• Driebelterweg 2, Markelo
  • 085 401 0399

12p. GroepsLodge

12 persoons GroepsLodge

Zijn jullie echte buitenmensen; houden jullie van een beetje avontuur en kamperen, maar dan met de luxe van thuis? Hier kun je met 12 personen overnachten, verdeeld over 2 lodges met in totaal 6 slaapkamers. De 2 lodges zijn comfortabel en volledig ingericht, voorzien van een gezellige leefruimte, open keuken, slaapkamers, badkamers en een pelletkachel voor de koudere dagen. Ieder huisje is voorzien van een ruime overdekte veranda met loungeset, waar je heerlijk kunt uitrusten en genieten van de omgeving, je staat tenslotte middenin de natuur!
 
Je beschikt over 2 comfortabele groepslodges met een eigen keuken, eettafel, 3 slaapkamers en een badkamer. Deze zijn ieder geschikt voor 6 personen. Het robuuste houten frame, het natuurlijke getinte canvasdoek en de extra grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De voorzijde van de tent kan worden geopend, waardoor de verbinding tussen binnen en buiten optimaal benut kan worden. De leefruimte is voorzien van een grote loungebank met televisie en een open keuken met vaatwasser en grote koelkast met vriesvak. Voor de wat minder warme dagen is de lodge voorzien van een pelletkachel en zijn er extra fleecedekens aanwezig. 

De twee 6-persoonslodges zijn voorzien van 3 slaapkamers. Twee slaapkamers zijn ingericht met twee 1-persoonsbedden, de andere met een knusse 2-persoonsbedstee, met daaronder een speelruimte voor de kinderen. De slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspringsbedden en er is een comfortabele badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een regendouche, toilet en wastafel.  
 
Terwijl de kinderen lekker op de speeltoestellen spelen, kun je relaxen op de veranda’s met een goed boek of tijdens een goed gesprek met het gezelschap van een heerlijk glas wijn genieten. 

* 6 slaapkamers
* 2 badkamers met regendouche, toilet en wastafel
* Luxe keuken met vaatwasser en grote koelkast met vriesvak
* Boxspring bedden
* Pelletkachel