Het interieur

Het interieur

Type Helsinki

De gehele bungalow is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De moderne, complete keuken heeft een magnetron of combi-oven, een 4 pits gaskooktoestel en een koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak.
Iedere bungalow heeft drie slaapkamers met elk twee éénpersoons-bedden voorzien van dekbed en kussen.

De badkamer heeft een whirlpool, wastafel en een aparte douche. Er is een apart toilet. De bungalow is verder compleet ingericht, met uitstekend meubilair en KTV met kabel. Er is een berging voor uw fietsen. Tuinmeubilair is aanwezig. Enkele bungalows zijn voorzien van een wasmachine, welke als voorkeur zijn te boeken.

Type Hoeve

De hoeve heeft beneden een harde vloer. De moderne, complete keuken heeft een combi-oven of magnetron, 4 pits gas-kooktoestel, een vaatwasmachine en een koffiezetapparaat. De woonkamer heeft een bankstel, eethoek met zes stoelen,  TV met Digitenne of kabel, geluidsinstallatie en dvd-speler. De slaapkamers zijn voorzien van elk twee éénpersoons-bedden met dekbed en kussen. Boven hebben de slaapkamers vloerbedekking en is er een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Tuinmeubilair is aanwezig. Tevens zijn enkele Hoeves voorzien van een wasmachine.

De inrichting kan per bungalow verschillen.

Tevens beschikken wij over toiletverhogers, bedverhogers en douchestoeltjes voor de mensen die dit nodig hebben. Deze worden gratis beschikbaar gesteld.

 

 

Interieur Helsinki

online boeken

klik hier.

 

Interieur Hoeve