• Driebelterweg 2, Markelo
  • 085 401 0399
Genieten van rust en natuur

Glamping in de winter?

Beleef het ultieme Finse gevoel op ons park in hartje winter. Tien van onze luxe lodges zijn ingericht om hier in de winter heerlijk te genieten van de rust en de natuur. Vergeet je wandelschoenen of snowboots niet voor een wandeling in het aangrenzende bos, als je geluk hebt zie je hier meerdere reeën.

De lodges zijn uitermate geschikt voor diegene die extra geniet van een dikke trui en niet bang is voor een frisse neus in de ochtend. Alle lodges zijn voorzien van een extra krachtige pelletkachel om de accommodatie aangenaam warm te houden. Hoe lekker is het om op te warmen bij de kachel na een lange winterwandeling in het bos? Steek gezellig wat kaarsjes aan voor een romantisch gevoel in het donker.

Even tijd om te genieten van de rust, de natuur en natuurlijk van elkaar. Alle bedden hebben katoenen dekbedden die je lekker warm houden in de nacht. Voor de echt koude nachten zijn er extra dekens aanwezig om je lekker in te wikkelen. Je eigen dekbed meenemen kan natuurlijk altijd.

Wakker worden met een koude neus

Unieke belevenis op Finspark Herikerberg

In de Luxury Lodge is een televisie aanwezig voor wat extra vermaak tijdens de kortere dagen. Een aantal van onze lodgetenten zijn bovendien voorzien van een houtgestookte hottub, dat wordt genieten!

Tijdens je verblijf hoef je even helemaal niks, maar het kan uiteraard wel. De lodges beschikken over een uitgebreide keuken met vaatwasser, maar je kunt natuurlijk je maaltijden ook lekker laten bezorgen of bij een restaurant in de omgeving aanschuiven.

TIPS

Het kan flink koud worden in Nederland, bereid je daarom goed voor op je verblijf. Neem lekkere warme sloffen mee, trek die geitenwollensokken maar uit de kast en denk ook vooral aan thermokleding. Een ski jas en broek vinden wij helemaal niet gek in het bos, misschien gaat het wel sneeuwen.

Wij doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, maar we willen wel benadrukken dat je verblijft in een tent! Met vorst zijn wij genoodzaakt de lodges tijdelijk te sluiten, we boeken u uiteraard kosteloos om naar een ander verblijf.

Boek nu